salam alaikum sume..

mmg dh tersangat lama xmenjenguk laman ni.. hee.. sungguh sunyi sepi.. maklum lah kat rumah xde tenet, xkan saje2 nk main kat ofis pulak.. tapi... skrng ni mmg tengah curi2 main, sbb xde kerje.. erm.. bukan xde kerje, cume tunggu kwn siapkan kerje die, bru la kerje kite leh jalan..

erm.. LI skrng ni agak suke jgk la.. ade yg sudi mbntu.. tp lps ni kene pndai2 belajar sendri la.. kwn tu dh dpt ofer permanent post kat tempt lain.. bgus la.. gaji lps tinggi n lbh terjamin, moga berjaya la hendakNya kan? (lps ni betul2 lost contact la, sbb xnk bg hp nmbr.. haha..)

ya Allah.. dlm tempoh sebulan LI ni, tersangat byk perkara baru yg dpt belajar, namun, hari2 mmg tak lekang dr masalah, masalah kerja & mslh ngn rakan sekerja.. mgkin mslh yg dihadapi sesetengah org berbeza.. mgkin jgk sy sndr yg xbelajar dr perkara yg lps2.. insya Allah.. sy akan lbh byakkan mase bermuhasabah dri.. n pikirkan jalan utk selesaikan & berdoa moga Allah tunjukkan jalan yg benar.. Amiinn...

sampai bertemu lagi nnt.. insya Allah.. duhai sahabat, aku kangan bangat sama kamu..


This entry was posted on 3:20 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

    ukhtunasrar said...

    huhuhuhuhuhuhuhuhu
    da2
    stop men tenet
    smbg wat keje
    heheeh

  1. ... on February 11, 2010 at 2:59 PM  
  2. aFidaTusShImaH bIntI mazLaN said...

    salam....
    wah...rindu kat kak ja...
    Ble nk dtg sini...
    huhuhuuhu..

  3. ... on February 21, 2010 at 8:21 AM